Yritys

Juvia on vuonna 2008 perustettu rehti ja rehellinen rakennusalan toimija jonka henkilöstöllä on pitkä aikaisempi kokemus ja monialainen osaamispohja. Vankka kokemus näkyy kokonaisvastuullisessa projektiosaamisessamme, joka huomioi tavoitteeksi asetetun laadun ja taloudelliset panokset tilaajan odotusten mukaan.

Vahvuutemme on visuaalisesti näyttävien ja laadukkaiden ratkaisujen toteuttaminen lähialueen osaamista ja toimittajia, sekä aitoja materiaaleja suosien. Pidämme tärkeänä, että työt tehdään aikataulussa ja asiakkaan oman toiminnan tarpeet huomioden. Panostamme kestäviin ja pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin ja oman toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Oikean laatutason tunnistaminen projektikohtaisesti on meille avainkysymys. Huomioimme kohteen lähtötiedot, elinkaariajattelun, energiataloudellisuuden sekä visuaalisen kokonaisuuden, joka asettuu olemassaolevaan ympäristöön. Laadukas suunnittelu on kaiken tukipilari, mutta pidämme hyvin tärkeänä myös tekijöiden vastuuta lopputuotteen kokonaislaadussa .

Juvia on toiminut pääurakoitsijana monessa Särkänniemen kohteessa. Vuotuinen liikevaihto 1-2milj. euroa. Kotipaikkamme on Tampere.